Вкрали понад 1 мільйон гривень: на Львівщині викрили схему заволодіння бюджетними коштами

Вкрали понад 1 мільйон гривень: на Львівщині викрили схему заволодіння бюджетними коштами
Двом 38-річним мешканцям Львова, причетним до незаконного заволодіння коштами з обласного бюджету в сумі майже 1 мільйону 350 тисяч гривень під час реалізації міжнародного екологічного проєкту про будівництво одинадцяти велосипедних парковок у місті, повідомлено про підозру у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області. Крадіїв викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України.

Учора, 23 березня, їм було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за трьома статтями Кримінального Кодексу України.

А саме за частиною 5 статті 191 – Привласнення, розтрата майна      або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, за частиною 1 статті 366 – Службове підроблення, й також за частиною 3 статті 358 – Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток.

Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Наразі триває досудове розслідування справи. Невдовзі суд розгляне клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою.

Читайте також
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
У Львові адвокатку, яка брала гроші для суддів, посадили на 4 роки У Львові адвокатку, яка брала гроші для суддів, посадили на 4 роки
Галицький райсуд Львова засудив адвоката до 4 років позбавлення волі за схиляння клієнта до передачі хабара суддям.
У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M
Львів стане четвертим містом України, де відкриють магазин H&M. Вже цієї осені любителі шопінгу зможуть відвідати магазини шведського бренду в одному із львівських торгових центрів.
Loading...
Load next