Зеленський: Тривають оборонні операції на Харківщині, додаємо туди сил

Зеленський: Тривають оборонні операції на Харківщині, додаємо туди сил

Президент Володимир Зеленський двічі в суботу заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і повідомив про посилення позицій на Харківщині, де тривають оборонні операції.

Сьогодні увага передусім фронту – ситуації в тих наших районах, де зараз найбільше ризиків російських наступальних дій. Наші оборонні операції тривають на Харківщині, в районі сіл Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лукʼянці, Гатище, Плетенівка. Це прикордонні села. Наші війська вже другу добу ведуть там контрударні дії, захищаючи українську територію… Сьогодні і вранці, і ось щойно були доповіді головкома Олександра Сирського. Зміцнюємо наші позиції, зокрема на Харківщині – додаємо туди сил. Артилерія працює саме так, як потрібно, - сказав Зеленський у вечірньому зверненні.

За словами президента, також особливо напруженою залишається ситуація на Донеччині, зокрема на Покровському напрямку, в районі Семенівки і Нетайлового. Там щодобово відбувається понад 30 бойових зіткнень. "Вкрай складно", – прокоментував він ситуацію на цьому напрямку.

Нагадаємо, Уряд виділив для ГУР із резервного фонду ₴750 мільйонів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Load next