ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 49,6 тис. грн нардепу Трухіну, який намагався підкупити патрульних поліцейських

ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 49,6 тис. грн нардепу Трухіну, який намагався підкупити патрульних поліцейських

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду у вівторок за клопотанням детективів НАБУ обрав запобіжний захід народному депутату IX скликання Олександру Трухіну, який намагався підкупити патрульних поліцейських. Повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Суд частково задовольнив вищезгадане клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 49,620 тис. грн, - йдеться в повідомленні.

У ньому зазначено, що на фігуранта також було покладено такі процесуальні обов'язки: прибувати до детектива, прокурора та суду за кожною вимогою; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватись від спілкування з міністром внутрішніх справ; керівниками Національної поліції, департаменту патрульної поліції, управління патрульної поліції в Києві департаменту патрульної поліції, керівниками та судовими експертами Національного наукового центру "Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М. С. Бокаріуса" та свідками у справі.

Строк дії обов'язків – до 20 листопада 2022 року включно, - наголошують у САП.

Там додають, що дії народного депутата кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Водночас у відомстві не називають імені підозрюваного, якому обрано запобіжний захід, проте агентству "Інтерфакс-Україна" стало відомо, що йдеться про народного депутата Олександра Трухіна, якому на початку вересня повідомили про підозру у спробі підкупу патрульних поліцейських.

Нагадаємо, що на Київщині знайшли ще двох закатованих росіянами чоловіків: один - у шевронах академії СБУ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
"Я тобі віддячу": нардепу Трухіну повідомили про підозру у пропозиції хабаря "Я тобі віддячу": нардепу Трухіну повідомили про підозру у пропозиції хабаря
Наразі вирішується питання про обрання Трухіну запобіжного заходу.
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
Loading...
Load next