Номерні знаки на авто в Україні видаватимуться по-новому

Номерні знаки на авто в Україні видаватимуться по-новому
Міністерство внутрішніх справ України видало наказ, згідно з яким кожен сервісний центр буде видавати на автомобілі, номерні знаки тільки своєї області. При цьому, це не залежатиме від місця прописки власника авто.

Тепер номерні знаки для авто видаватимуться не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації, або ж перереєстрації транспортного засобу.

Про це повідомили у пресслужбі Головного сервісного центру МВС.

Також, цей стосується і єдиних зразків номерних знаків для автівок в Україні.

" Він встановлює єдині зразки державних номерних знаків транспортних засобів та вимоги до них. Зокрема, визначені правила застосування, типи та основні розміри державних номерних знаків, встановлені вимоги до інформаційного змісту та технічних характеристик ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у міністерстві таке нововведення дозволяє оптимізувати процес забезпечення сервісних центрів МВС номерними знаками, а також уникнути зайвих матеріальних витрат на виготовлення та витрати на доставку та зберігання номерних знаків інших регіонів. У кінцевому результаті нововведення призведе до економії бюджетних коштів.

Однак, при цьому в МВС зазначили, що ці вимоги не поширюються на номерні знаки, які громадяни залишили на платному зберіганні в сервісному центрі МВС.
 

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Чи будуть штрафувати водія за перетин розмітки, якщо вона стерлась чи забруднена Чи будуть штрафувати водія за перетин розмітки, якщо вона стерлась чи забруднена
Навіть якщо розмітки не видно, а знаків, які забороняють обгін, немає, краще керуватись здоровим глуздом і не ризикувати.
Loading...
Load next