Про медіагрупу ПравдаТУТ Львів

Про медіагрупу ПравдаТУТ Львів

Media Group ПравдаТУТ Львів - компанія, яка об’єднує телеканал, production-студію, інформаційно-новинний сайт та SMM агентство. 

Телеканал ПравдаТУТ ЛЬВІВ - 24/7 годин ефіру, який покриває Львів та Львівську область. Це 80% власного ексклюзивного контенту. Зокрема: новини, політичні ток-шоу, розважальні та пізнавальні програми. Телеканал ПравдаТУТ Львів у жовтні 2021 року отримав найбільший відсоток довіри і першість в рейтингу серед місцевих мовників. ( за результатами опитування громадськості від соціологічної групи Рейтинг)

Сайт ПравдаТУТ NEWS - це новинна платформа України та Львівщини, яка має свого постійного читача, та стрімко здобуває популярність в Україні, завдяки наповненню якісним та незаангажованим контентом, різноманіттям рубрик та фахових експертних думок.

Студія production ПравдаТУТ Львів здійснює повний спектр виробництва відеоматеріалів різноманітної складності, аудіовізуальну продукцію, відеокліпи, фільми, презентації. 5 років на ринку. Понад 250 успішних проектів.

SMM агентство ПравдаТУТ Львів - це фахові спеціалісти, командна робота, новітні методики розкрутки в інтернет просторі. Якщо хочете щоб про ваш бренд говорили усі - вам до нас! Забезпечимо якісний контент і його розкрутку в усіх соціальних мережах: Youtube, Facebook, Instagram, Telegram, ТikTok, та ін.

Підтримати нас Ви можете:

https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Контактний номер телефону: +38(097) 95 14 444
E-mail: [email protected]
Презентація Медіа Групи "ПравдаТут Львів":  https://bitly.su/BTJoJ