У Харківській області зруйновано понад 800 кілометрів доріг

У Харківській області зруйновано понад 800 кілометрів доріг

У Харківській області, де частина території є тимчасово окупованою і тривають бої, зруйновано або знищено більше 800 км доріг державного значення.

Проте на евакуаційних шляхах проводиться ямковий ремонт, повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі.

Харківщина. Частина області залишається окупованою, там тривають бої. На сьогодні зруйновано або пошкоджено 11 мостів та шляхопроводів, понад 800 км доріг державного значення, - зазначив він.

Своєю чергою заступник очільника ОП проінформував, що на трасах M-03 Київ-Харків-Довжанський і М-18 Мерефа-Лозова проводиться ямковий ремонт.

Цими дорогами пролягають евакуаційні маршрути з регіону. Наше завдання – забезпечити безперешкодний рух авто та доставку гуманітарних вантажів, - пояснив Тимошенко.

Водночас новий постійний міст через річку Ірпінь на трасі Р-30 збудують до кінця літа 2022 року. Про це в своєму Фейсбуці написав міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Таким чином він прокоментував інформацію про відкриття тимчасової насипної переправи на місці зруйнованого моста.

Тепер спрямовуємо всі сили на будівництво нового сучасного мосту. Його плануємо завершити вже цього літа, — вказав Кубраков.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next