Через п’ятий пакет санкцій: на кордоні Білорусі та Польщі застрягли сотні вантажівок

Через п’ятий пакет санкцій: на кордоні Білорусі та Польщі застрягли сотні вантажівок

Сотні вантажівок застрягли на кордоні Польщі та Білорусі. Довжина черги становить близько 80 кілометрів.

Про це пише BBC News.

Черга утворилась через п’ятий пакет санкцій проти росії. Згідно з новим обмеження, російським і білоруським вантажівкам заборонено в'їжджати і перебувати на території ЄС.

Під винятком перебувають вантажівки, які транспортують ліки, пошту або ж нафтопродукти. Також наразі невідомо, що буде з вантажівками, які вже перебувають на території ЄС. В Польщі занепокоєні тим, що росія та білорусь можуть ввести аналогічні обмеження проти країни.

Своєю чергою у Харківській області проводяться роботи з відновлення інфраструктури, яка зазнала руйнувань або пошкоджень унаслідок дій російських загарбників, зокрема дорожньої.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

Дороги Харківщини – це стратегічні логістичні маршрути для доставки гуманітарних вантажів. Дорожники регулярно проводять аварійний ремонт автошляхів у містах влучання ворожої артилерії, - зазначив Тимошенко.

За його словами, у визволених селищах Вільхівка і Мала Рогань відновили електропостачання у 140 споживачів. У селищі Мала Данилівка роботи з електропостачання виконані на 100%.

Крім того, проведені ремонтні роботи на частині газопроводів у селах Ємці, Шовкопляси та Велика Рогань.

Посадовець зауважив, що комунальники Харкова проводять санітарне очищення вулиць.

У Чугуєві робота з відновлення триває 24/7: відремонтували частину водопровідних мереж, відбуваються планові ремонтні роботи на котельні, приводять до ладу будинки, що постраждали від бойових дій. З траси M-03 від Харкова до звільненого Чугуєва вивезли 30 одиниць понівеченого військового та цивільного транспорту, - повідомив заступник глави ОП.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next