Ціни на пальне: податкова служба оприлюднила результати перевірок цін на АЗС

Ціни на пальне: податкова служба оприлюднила результати перевірок цін на АЗС

Інспектори Державної податкової служби (ДПС) за результатами перевірки місць роздрібної торгівлі пальним виявили порушень на загальну суму 55,4 млн гривень 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу відомства.

ДПС перевіряла інформація про безпідставне завищення цін на пальне, яка надходить від громадян, народних депутатів України, органів державної влади, громадських організацій тощо.

Починаючи з 16.04.2022 року ДПС проведено понад 190 фактичних перевірок місць роздрібної торгівлі пальним, по яких наявна інформація про ймовірні порушення порядку формування та застосування цін на пальне, - йдеться у повідомленні.

За результатами проведених фактичних перевірок виявлено порушень законодавства, контроль за яким здійснюють податкові органи, на загальну суму 55,4 млн грн, з яких 13,7 млн грн – за порушення вимог законодавства про ціни та ціноутворення.

Відзначено, що на сьогодні органи ДПС вживають заходи щодо притягнення порушників до встановленої законодавством відповідальності.

Нагадаємо,  Верховна Рада повернула мита і податки на імпортні товари та розмитнення авто.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне
Ціни на пальне в Україні зросли внаслідок коригування вартості палив відповідно до постанови уряду про граничну торговельну націнку.
Loading...
Load next