Український авторинок продовжує зростати: названо найпопулярніші моделі

Український авторинок продовжує зростати: названо найпопулярніші моделі
Найпопулярнішим новим легковим автомобілем в Україні залишається кросовер Renault Duster.

У червні 2022 року в Україні було реалізовано 2,9 тисячі нових легкових автомобілів, що на 14% більше, ніж місяцем раніше. Проте показник цього року на 67% менший, ніж у червні 2021 року.

Про це повідомляє Motor media review, передає ПравдаТУТ News.

  • Найпопулярнішим виробником автомобілів за підсумками продажів минулого місяця стала японська марка Toyota456 реалізованих авто та приріст продажів за місяць на 11%.
  • На другому місці французька марка Renault з 327 реалізаціями та місячним приростом продажів у 13%.
  • Трійку лідерів закриває німецький концерн Volkswagen263 реалізації та приріст продажів у 56%.

Найпопулярнішим новим легковим автомобілем в Україні залишається кросовер Renault Duster. У червні 2022 року було зареєстровано 168 екземплярів.

Загалом у 2022 році в Україні було реалізовано 17,8 тисячі нових легкових машин.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео) Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео)
Розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією українцям стало простіше. Власники транспортних засобів, ввезених із ЄС, зможуть отримати українські номерні знаки зі знижкою ще протягом 180 днів.
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Loading...
Load next