Експерти склали рейтинг найнадійніших авто

Експерти склали рейтинг найнадійніших авто
Серед «п’ятірки» – бізнес-седани, компакт-кари та позашляховики.

Експерти порталу CarBuzz склали рейтинг найнадійніших і «невбивних» автомобілів, які можуть їздити десятиліттями і не завдавати водію зайвого клопоту. Серед «п’ятірки» – бізнес-седани, компакт-кари та позашляховики.

Про це пише MMR, передає ПравдаТУТ News.

Провідну позицію зайняла Toyota Camry зразка 1992 року, яка давно заробила собі репутацію дуже надійного автомобіля. Цей автомобіль відмовляється виходити з ладу навіть без належного обслуговування. Наприклад, одна сімейна пара проїхала такою машиною близько 500 тис. кілометрів, а єдиний розхідник, який змінювався за цей час – моторна олива.

На другому місці – Honda Accord 1989 року. Багато з цих седанів знаходяться ще у перших власників, а їх пробіг може досягати 1,5-1,6 млн кілометрів.

Схожою живучістю можуть похвалитися старі моделі Volvo: той же P1800 потрапив у Книгу рекордів Гіннеса, коли подолав 3 млн миль (близько 4,9 млн кілометрів).

Четверта позиція у Volkswagen Beetle Type 1 (1950-1979 р.в.). Цю автівку можуть «вбити» лише іржа або серйозна аварія.

П'ятірку замикає дизельна версія Mercedes-Benz 240D/300D. Доведено, що цей автомобіль може подолати на рідній силовій установці понад 4 млн кілометрів.

Вас також може зацікавити стаття: В Україні з'явився перший британський спорткар McLaren GT

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Названо найпопулярніші у світі кольори авто Названо найпопулярніші у світі кольори авто
Один колір незмінно домінує протягом 10 років.
Суди в Україні масово скасовують штрафи за стоянку в недозволеному місці: у чому причина Суди в Україні масово скасовують штрафи за стоянку в недозволеному місці: у чому причина
Довести саме це правопорушення є досить проблематичнo.
Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям
За порушення проходження огляду для водіїв передбачено штрафи, але деяким вдасться їх уникнути.
Loading...
Load next