В Латвії дозволили передавати Україні автомобілі, конфісковані у п'яних водіїв

В Латвії дозволили передавати Україні автомобілі, конфісковані у п'яних водіїв

Сейм Латвії дав дозвіл на передачу Україні автомобілів, які були конфісковані у п'яних водіїв. Пише Delfi.

Наразі ми можемо реалізувати конфісковані у п'яних водіїв транспортні засоби, продавши їх, здавши на переробку або розібравши на запчастини, однак ми бачимо, що за нинішніх умов вони були б корисною підтримкою для народу України, - заявив голова Комісії з оборони внутрішніх справ та Раймонд Бергманіс.

16 лютого Сейм Латвії в остаточному читанні ухвалив поправки до закону про підтримку цивільного населення України. Вони передбачають можливість безоплатної передачі транспортних засобів, що належать державі, у власність уряду України для підтримки українського суспільства. Про це повідомили у парламентській пресслужбі.

Рішення про передачу транспортних засобів, які належать державі, буде приймати Кабінет міністрів. Процес передачі транспортних засобів планується організувати через організацію, яка співпрацює з урядом України та отримала конкретні запити щодо допомоги, про це пояснили в інструкції до закону.

Нагадаємо, що в Україні змінився вигляд розпізнавального знаку “водій з інвалідністю”.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Loading...
Load next