У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом

У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом

Мер Києва Віталій Кличко відкрив рух реконструйованим Дегтярівським шляхопроводом - для проїзду автотранспорту та трамваю оновленими коліями.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За словами Кличка, “мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками. Тепер це - фактично новозбудований обʼєкт”. Також він додав, що “побудований шляхопровід був у 1963 році. І з того часу його капітально не оновлювали, обʼєкт перебував в аварійному стані”.

Новий шляхопровід на один метр вищий, ніж попередній. Ширина споруди збільшилися з 28 до 40 метрів. Довжина шляхопроводу – 36 метрів замість 33-х. Покращені параметри збільшать пропускну спроможність шляхопроводом та на основних підходах до нього. Вона становитиме понад 45 тисяч автомобілів на добу, - зазначив Кличко.

На новому шляхопроводі зберегли трамвайну лінію, на якій повністю оновили рейки. За сучасними технологіями влаштували відокремлене трамвайне полотно з посилених монолітних плит. Лінія проходить уздовж вулиці Дегтярівської.

Навіть в умовах війни ми продовжуємо утримувати та оновлювати критичну інфраструктуру столиці. Ремонтуємо дороги, розв’язки та шляхопроводи, які найбільше цього потребують. І це переважно ті об’єкти, які розпочали ремонтувати до війни та вимушено призупинили роботи. А також об’єкти, що перебували в аварійному стані. Як, наприклад, Дегтярівський шляхопровід, – підкреслив Кличко.

Мер столиці зазначив, що весь комплекс робіт, а саме влаштування верхнього шару асфальту та благоустрій території біля зʼїздів і заїздів на Дегтярівський шляхопровід завершать наступної весни. Також влаштують велодоріжки та тротуари.

Нагадаємо, У Запоріжжі ДБР викрило керівника районного ТЦК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав в Україні Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав в Україні
Припинення реєстрації та видачі водійських прав пов'язують із затримками в поставках бланків.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість Уряд України планує скасувати пільги на проїзд для українців: що пропонують натомість
Кабмін планує монетизувати пільги на проїзд для українців в громадському транспорті. Зокрема із впровадженням такої ініціативи пропонують щомісячно виплачувати гроші пільговикам для проїзду у транспорті.
Loading...
Load next