Цьогоріч послугою купівля-продаж авто в "Дії" скористалися вже 14 тисяч разів

Цьогоріч послугою купівля-продаж авто в "Дії" скористалися вже 14 тисяч разів

В Україні цього року вже відбулося 14 тисяч онлайн-операцій із перереєстрації авто і 29 тисяч онлайн-операцій – щодо обміну посвідчення водія.

Про це повідомляє заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий.

Для скептиків цифрової трансформації та для її відданих ідеологів і творців – коротка статистика за всього 40 днів 2024 року: обмін посвідчення водія – 29 000 операцій; призначення належного користувача – 26 000 операцій; перереєстрація автомобіля – 14 000 операцій; бронювання номерних знаків – 6 000 операцій; продовження платного зберігання номерних знаків – 4 000 операцій, - зазначив він.

За даними заступника міністра, лише за пʼятьма видами послуг за 40 днів 2024 року в Україні було проведено 79 тисяч операцій онлайн – тобто мінімум 110 тисяч людей не очікували в чергах та не витрачали час і ресурси на дорогу і проведення операції.

Україна стала глобальним лідером у сфері цифрової трансформації державного сектору послуг, і ми точно не маємо зупинятися на досягнутому, - наголосив Драп’ятий.

Він подякував команді МВС України, Мінцифрі, Головному сервісному центру МВС та державній IT-компанії «ДП Інфотех» за чудовий результат співпраці, який щоденно відчувають люди.

Нагадаємо, Послуга єЧерга стане доступною для автобусів на всіх пунктах пропуску з ЄС і Молдовою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео) Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео)
Розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією українцям стало простіше. Власники транспортних засобів, ввезених із ЄС, зможуть отримати українські номерні знаки зі знижкою ще протягом 180 днів.
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Loading...
Load next