"Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами

"Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами
Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх можливих питань.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками великого бізнесу, що працює в нашій країні. На заході були присутні власники та топменеджер найбільших українських компаній і бізнес-груп.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Президента.

Глава держави подякував бізнесменам за те, що вони почули сигнал від влади у складний для України момент, та разом з іншими високопосадовцями поінформував їх про поточну ситуацію.

Для мене важливо, що ви перебуваєте в Україні. Мене зараз не цікавлять будь-які суперечності або непорозуміння між нами в будь-яких напрямах. Ми маємо всі разом гідно пройти цей непростий період і захистити українців, – наголосив Президент.

Володимир Зеленський зазначив, що на підприємствах і в компаніях присутніх на зустрічі представників бізнесу працює близько 2 мільйонів українців.

Ми захищаємо нашу державу і наших громадян, а також ваші підприємства. Тому вам доведеться захищати їх разом з нами – і підприємства, і людей, які на них працюють, – сказав він.

Глава держави попросив, щоб бізнесмени в ці дні перебували в Україні, поруч зі своїми колективами.

Володимир Зеленський також зазначив, що держава працює над тим, щоб ситуація в економіці була стабільною, щоб була стабільною національна валюта.

Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх питань, що виникатимуть.

Вас може зацікавити стаття:  Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу
З січня наступного року держава надаватиме безробітним членам малозабезпечених сімей фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).
Loading...
Load next