Meta запускає програму допомоги для відновлення економіки України

Meta запускає програму допомоги для відновлення економіки України

Корпорація Meta продовжує підтримувати Україну та запускає спеціалізований навчальний центр підтримки для українського бізнесу.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Мінцифри.

За даними Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй, через російське вторгнення 50% українських підприємств повністю закрилися, тоді як інша половина змушена працювати набагато менше від своїх можливостей. 

Що це буде:

  • Різноманітні освітні безоплатні ресурси для українських підприємців. Понад 20 курсів Blueprint та навчальна платформа Meta Boost, які допоможуть опанувати навички володіння компанією та проводитимуть онлайн-зустрічі для підприємців.
  • У майбутньому планується фінансова підтримка Meta в розмірі $1,5 млн, щоб  українські малі та середні підприємства могли проводити рекламні кампанії на платформах корпорації (деталі про це будуть повідомлені окремо згодом)

Програма реалізується корпорацією Meta за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next