Хімчистка дивана: чому краще скористатися послугами компанії “Чистота”

Хімчистка дивана: чому краще скористатися послугами компанії “Чистота”

Диван – це один із найважливіших елементів затишку та комфорту в будинку. На м'якому та зручному дивані збирається після трудового дня вся родина, щоб відпочити та подивитися телевізор. Згодом навіть при дбайливому використанні на ньому накопичується пил і з'являються плями. Щоб Ваш диван виглядав як новий, за ним потрібен відповідний догляд. Своєчасне очищення від бруду, пилу, плям не лише забезпечить гігієнічність та безпеку, а й збільшить термін служби дивана. Підтримувати його в чистоті самостійно можна, але все ж таки краще довірити це фахівцям компанії "Чистота".

Виїзна хімчистка диванів від компанії “Чистота” – це чудова можливість позбавитися від бруду, неприємного запаху та найскладніших плям. Замовити її також варто з гігієнічною метою, оскільки разом з пилом у м'яких меблях накопичуються пилові кліщі. Особливо актуальне професійне чищення дивана, якщо в будинку є кішка чи собака.

Як відбувається хімчистка дивана?

Клінінгова компанія "Чистота" проведе хімічне чищення дивана швидко та якісно у вас вдома. Жодних виїздів, стресу та незручностей з перенесенням меблів. Чистка проходить у кілька етапів, проте перш ніж приступити до роботи фахівці ретельно оглядають меблі та оцінюють рівень забруднення. На першому етапі проводиться сухе вакуумне чищення – чищення дивана професійним пилососом. З поверхні видаляється бруд, що накопичився, і пил до 40 см зсередини. Після цього робиться волога хімчистка, яка виводить усі плями та запахи.

Фахівці компанії “Чистота” використовують тільки найякісніші та безпечніші засоби для чищення м'яких меблів. Усі мийні засоби гіпоалергенні, не мають різкого запаху та безпечні для здоров'я. Компанія використовує екохімію з Британії та Німеччини – Astonish та Karcher. Багаторічний досвід роботи та широка лінійка використовуваних засобів дозволяє легко вивести складні забруднення з різних видів матеріалів.

Чому краще замовити чистку диванів в “Чистота”

Послуги виїзної хімчистки диванів від клінінгової компанії “Чистота”– це можливість повернути своїм меблям ідеальний вигляд за доступною ціною. Спеціальні засоби, професійне обладнання та найкращі фахівці проведуть професійне чищення, при якому усунуть навіть найстаріші плями від шоколаду, кетчупу, кави, вина, жиру, косметики та інше. Поверхня дивана після такого чищення засяє первозданною чистотою. Вам не потрібно кудись їхати — просто замовте послугу за телефоном 0800209631 або на сайті chystota.ua.

Loading...
Load next