В Україні цьогоріч відкрилося 18 тисяч компаній

В Україні цьогоріч відкрилося 18 тисяч компаній

За перші пів року в Україні відкрилося понад 18 000 нових компаній. За кількістю новостворених компаній Львівщина поступилася лідерством Києву.

Про це повідомляє Опендатабот із посиланням на дані Єдиного державного реєстру

Згідно з повідомленням, з нових компаній 69,5% або близько 12 тис. — це товариства з обмеженою відповідальністю. 

На другому місці громадські організації — понад 1,7 тис. або 9,7%. Трійку лідерів закрили благодійні організації з показником у 1,1 тис. новеньких (6,5%).

Нові фермерські господарства та ОСББ становлять всього 2,9% та 2,4% від усієї кількості відповідно.

Найбільше нових компаній зареєстровано у Києві — 5,6 тис. або 31% від загальної кількості. Далі за статистикою йде Львівська область — 1,5 тис. нових компаній, які становлять 8,2%. Трійку лідерів закриває Дніпропетровська область — теж 1,4 тис. або 7,9%.

Нагадаємо, Споживання електрики в Україні знизилося - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next