Зеленський підписав закон, який спрощує ведення бізнесу

Зеленський підписав закон, який спрощує ведення бізнесу

Президент Володимир Зеленський підписав закон, який спрощує ведення господарської діяльності та започаткування бізнесу в період воєнного стану.

Про це повідомляють сайті парламенту.

Документ, зокрема, встановлює, що суб’єкти господарювання набуватимуть права на провадження окремих видів господарської діяльності у період воєнного стану на підставі подання до відповідних органів ліцензування, дозвільних органів та ЦНАПів декларації про провадження господарської діяльності без отримання документів дозвільного характеру, ліцензій, одержання яких передбачено законодавством.

Такі декларації будуть чинними у період дії воєнного стану та до кінця календарного року, в якому припинено або скасовано воєнний стан, але не менше трьох місяців з дня його припинення чи скасування.

Вже видані ліцензії продовжують строк своєї дії до кінця воєнного стану, але не менше трьох місяців з дня його припинення чи скасування. На період воєнного стану зупиняється проведення планових перевірок органів ліцензування щодо додержання вимог законодавства у сфері ліцензування.

Нагадаємо, Великі та середні підприємства отримали майже в 1,6 раза більше прибутку - Держстат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов "Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов
Закон про деолігархізацію не лякає Ахметова.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу
З січня наступного року держава надаватиме безробітним членам малозабезпечених сімей фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).
Loading...
Load next