У Львові аудитори виявили порушень на мільярд гривень

У Львові аудитори виявили порушень на мільярд гривень
Ужитими заходами фахівцями Західного офісу Держаудитслужби забезпечено відшкодування втрат на суму 42 млн гривень, з них - втрати матеріальних та фінансових ресурсів, виявлених контрольними заходами

Ужитими заходами фахівцями Західного офісу Держаудитслужби забезпечено відшкодування втрат на суму 42 млн гривень, з них - втрати матеріальних та фінансових ресурсів, виявлених контрольними заходами у попередні роки.

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби провели ревізії, і за їхніми результатами у січні-червні 2020 року, виявлено понад 244 млн гривень втрат матеріальних та фінансових ресурсів.

Правоохоронцям передали матеріали 18 ревізій та перевірок закупівель. За одержаними матеріалами контрольних заходів розпочато 3 досудових розслідування.

Додамо, що 60 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за недотримання законодавства.

Правоохоронні органи провели моніторинг 307 процедур закупівель та виявили порушення на суму понад 770 млн гривень.Окрім цього, попередили порушення у сфері закупівель на суму майже 198 млн гривень, з них відмінили 41 процедуру закупівель на суму понад 172 млн гривень та розірвали 16 договорів на 25 млн гривень.

А також об'єктам контролю надали 97 пропозицій для покращання їх фінансового стану.

Правоохоронним органам надіслано 12 інформацій про результати аудитів та 3 аудиторські звіти.

Нагадаємо, що Львівський регіон запропонував внести зміни до бюджетного законодавства. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Світова організація торгівлі: війна росії проти України може знизити зростання світової економіки на 1,3% Світова організація торгівлі: війна росії проти України може знизити зростання світової економіки на 1,3%
На глобальному рівні це може у довгостроковій перспективі скоротити ВВП приблизно на 5 відсотків.
"Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС "Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС
В українському уряді відреагували на призупинення продажів преміум-пального відомим мережами АЗС - серед яких WOG, ОККО, Socar і KLO. У мережах АЗС зазначають, що таке рішення зумовлене збитковістю від продажу преміального пального для компаній внаслідок ухваленого рішення Кабміном.
Loading...
Load next