Апарт-готелі "Lev Development" - курс на професіоналізацію ринку нерухомості

Апарт-готелі "Lev Development" - курс на професіоналізацію ринку нерухомості
Курортна нерухомість та апарт-готелі - це один із небагатьох компонентів нерухомості, який незважаючи на кризову ситуацію у 2020 році все ж таки отримав імпульс розвитку.

Внутрішній туризм в Україні продовжує зростати, зумовлено це закриттям кордонів внаслідок пандемії. Через неможливість подорожувати по світу, туристи, які звикли відпочивати на гірськолижних курортах Австрії та Швейцарії або проводили раніше вікенди в столицях європейських держав, бажають бачити проєкти аналогічного класу і сервісу в Україні.

Так, аби задовольнити потреби людей і підвищити якість послуг компанія "Lev Development" почали реалізацію апарт-готелів на Західній Україні. Зумовлено це тим, що в Україні працює застаріла система сімейних готельних комплексів.  Досить часто такі готелі створювалися без розуміння власниками особливостей готельної нерухомості та грамотного управління таким видом бізнесу. Однак, компанія "Lev Development" знає правильне вирішення цієї проблеми. Про це пише у своєму блозі співзасновник компанїі "Lev Development" Олександр Островський у виданні про нерухомість Property Times.

" Ми створюємо проєкти для внутрішнього туриста за міжнародними стандартами. Проєкти сучасні, професійні, з урахуванням прогресивного міжнародного досвіду, стандартів будівництва і управління. Ми залучаємо для створення проєкту кращі архітектурні бюро, ведемо переговори з міжнародними готельними операторами ", - зазначає Олександр Островський.

Насправді, за словами співзасновника "Lev Development" суттєвої різниці між внутрішніми та зовнішніми туристами немає. Адже вибираючи між готелями середнього цінового сегмента всі віддають перевагу відомим готельним брендам. А для девелоперської компанії "Lev Development" залучення професійного готельного оператора дає можливість швидкої окупності проєкту — за рахунок грамотного управління.

До того ж компанія залучає топове архітектурне бюро і готельного оператора та пропонує колаборації й можливість інвестицій в проєкти "Lev Development". Однак, у пошуку інвесторів для компанії важливим є також і те аби вони поділяли цінності "Lev Development" і погляд на розвиток курортної нерухомості.

" Окреслю коротко ці цінності: наше завдання — інтегрувати на вітчизняний ринок кращі міжнародні практики, з точки зору стандартів будівництва, екології, інженерії, матеріалів, оптимізації робочих процесів і т. д. Ми розуміємо, що індустрія нерухомості в Україні дуже динамічно мінятиметься — вже впливає податок на нерухомість, неминуче підвищення тарифів на ресурси і т. д. Треба бути готовим до подібного і спочатку все правильно спроєктувати ", - додав Олександр Островський.

Головним ресурсом для девелоперської компанії "Lev Development" - є люди, а також оптимізація процесів обслуговування клієнтів.

" Приклад оптимізації процесів, який ми плануємо впровадити на одному з наших проєктів — розмістити рецепцію не на першому, а на верхньому поверсі. У цьому випадку один фахівець зможе реєструвати поселення і готувати, наприклад, коктейлі. Безумовно, є моменти, які не можна оптимізувати — те ж прибирання номерів. Але ми вивчаємо практику інших країн ", - розповів співзасновник.

Також Олександр Островський вважає, що перехід на повністю безготівковий розрахунок з клієнтами значно підвищить ефективність співробітників. Адже у Норвегії було проведене дослідження, яке підтвердило те, що співробітники, які паралельно з іншими обов'язками брали готівку і були за неї матеріально відповідальними, відчували дискомфорт. Саме такі "дрібниці" і продумує готельний оператор, спираючись на широкий досвід всієї мережі.

Найближчим часом "Lev Development" планує провести презентацію своїх нових готелей. Адже туризм в Україні є надзвичайно перспективним напрямком, однак й недооціненим водночас. "Lev Development" покращити його у сфері нерухомості, надаючи формат зручного проживання з багатьома можливостями.

Читайте також
Нові правила для ФОПів, податок на нерухомість, вартість комунальних послуг та ліки за «тисячу» – рік підготував чимало новацій для українців (відео) Нові правила для ФОПів, податок на нерухомість, вартість комунальних послуг та ліки за «тисячу» – рік підготував чимало новацій для українців (відео)
2022й уже на носі. Новий рік – нові правила, а отже й зміни. Яких сфер торкнуться? Про усе дізнаєтеся із огляду наших журналістів.
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект
Унікальний проект від компанії «Lev Development» введенний в експлуатацію
Loading...
Load next