Канада запровадила нові санкції за передачу іранських дронів росії

Канада запровадила нові санкції за передачу іранських дронів росії

Міністерство закордонних справ Канади оголосило, що Канада запроваджує додаткові санкції проти Ірану - зокрема, проти іранських компаній, пов'язаних з розробкою дронів "Shahed" та передачею БПЛА росії.

Санкції вводять проти додаткових 4 іранських фізичних та 5 юридичних осіб "за їхню роль у грубих та систематичних порушеннях прав людини режимом та діями, які продовжують загрожувати міжнародному миру та безпеці".

Так, до списку зокрема увійшли:

  • Safiran Airport Services, іранська вантажна та комерційна авіакомпанія, яка координувала польоти російських військових між Іраном та росією, через які іранський режим передав росії ударні БПЛА іранського виробництва;
  • Baharestan Kish Company, дочірня фірма Кооперативного фонду КВІР, яка уклала угоди з силами опору "Басідж" та КВІР щодо надання дослідницьких послуг у технологічному секторі, включаючи розробку компонентів БПЛА серії "Shahed".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Антонов" планує збирати літаки для міжнародних ринків у Канаді "Антонов" планує збирати літаки для міжнародних ринків у Канаді
Державне підприємство "Антонов" складатиме українські літаки в Канаді, в яких максимально використовуватимуться новітні перспективні авіаційні технології.
Жителі канадського міста Егенвіль зібрали $70000 на медичні потреби України Жителі канадського міста Егенвіль зібрали $70000 на медичні потреби України
На благодійному аукціоні були виставлені понад 60 лотів: від сертифіката на проживання в готелі Оттави до харчових продуктів.
Loading...
Load next