Атомні станції вийшли на планову потужність – Укренерго

Атомні станції вийшли на планову потужність – Укренерго

Після російських обстрілів 16 грудня атомні станції України, окрім захопленої Запорізької АЕС, вийшли на планову потужність. Про це повідомило Укренерго.

Станом на 18 грудня триває процес відновлення роботи енергосистеми. Атомні станції вийшли на планову потужність. Виняток – окупована Запорізька АЕС продовжує знаходитись в режимі зупинки блоків, – ідеться у повідомленні Укренерго.

Як зазначили, порівняно із 17 грудня в Україні збільшилися обсяги споживання електроенергії. Причина –  пошкодження енергооб’єктів після чергового обстрілу і зниження температури.

Аварійно-відновлювальні роботи тривають по всій Україні у високовольтних та розподільчих мережах, а також на електростанціях. Однак посилення морозів і сильний вітер ускладнюють ремонтні роботи.

Усім обленерго доведено ліміти споживання. У разі їх перевищення можуть застосувати аварійні відключення, додали в Укренерго.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна пропонує інвесторам "Укравтодору" та "Укренерго" відтермінування виплат Україна пропонує інвесторам "Укравтодору" та "Укренерго" відтермінування виплат
Прем'єр-міністр України наголосив, що зараз держава консолідує всі наявні ресурси на першочергові потреби.
Секретаріат Енергоспівтовариства погодив остаточну сертифікацію "Укренерго" Секретаріат Енергоспівтовариства погодив остаточну сертифікацію "Укренерго"
Українська енергетична система вже скоро об’єднається з європейською.
Loading...
Load next