У США ухвалили перше рішення про конфіскацію активів олігарха рф, їх можуть використати для України - Reuters

У США ухвалили перше рішення про конфіскацію активів олігарха рф, їх можуть використати для України - Reuters

Федеральний суд Манхеттена у США ухвалив рішення про конфіскацію майна російського олігарха костянтина малофєєва. Це рішення може відкрити шлях для потенційного використання коштів у відновленні зруйнованої війною України. Повідомляє Reuters.

Прокуратура США може конфіскувати 5,4 мільйона доларів, що належать російському бізнесмену костянтину малофєєву, який потрапив під санкції. Рішення окружного судді США Пола Гардефа у федеральному суді Манхеттена стало першим рішенням про конфіскацію активів російського олігарха з тих пір, як Міністерство юстиції у 2022 році створило спеціальну групу, спрямовану на скорочення фінансів союзників російського диктатора володимира путіна.

США звинуватило малофєєва, власника православного телеканалу «Царьград ТВ», у фінансуванні сепаратистів у Криму. Він потрапив під санкції Вашингтона в 2014 році та звинувачений у порушенні санкцій у 2022 році. Сам малофєєв заперечує всі звинувачення.

Нагадаємо, що ЄС оголосить про новий пакет допомоги у 400 млн євро для підтримки реформ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Україна сподівається на продовження санкцій проти газопроводу "Північний потік-2", - Шмигаль Україна сподівається на продовження санкцій проти газопроводу "Північний потік-2", - Шмигаль
Уряд сподіваються на продовження санкцій США проти "Північного потоку-2".
Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича
Ліквідацію ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» як юридичної особи завершено.
Loading...
Load next