«Укрнафта» готує до будівництва нові свердловини на заході України

«Укрнафта» готує до будівництва нові свердловини на заході України

«Укрнафта» зводить свої нові свердловини як за допомогою власних бурових верстатів, так і залучаючи підрядників з відповідним досвідом.

Про це повідомляє пресслужба «Укрнафти».

Зараз монтується буровий верстат наших партнерів з ТОВ «БК «Горизонти», яких обрали за прозорою тендерною процедурою. Спочатку цим обладнанням буритимуть свердловину №32, потім - №34 на Верхньомасловецькому родовищі, - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький. 

Надалі залежно від геологічних результатів цієї свердловини, буритимуть №34, яка має пройти глибше, до менілітових покладів. Далі ‒ зведення ще однієї свердловини, №33, теж до стрийських відкладів, але для цього вже використовуватимуть інший буровий верстат.

Власні бурові верстати компанії теж зайняті: два працюють над новими свердловинами на сході та заході, ще один буритиме боковий стовбур ‒ фактично, нову свердловину в старій ‒ на півночі України.

Нагадаємо, В Україну повернулися двоє десантників, які півтора року провели в окупації (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Захід посилить санції проти росії через жахливі злочині на Київщині Захід посилить санції проти росії через жахливі злочині на Київщині
Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц.
Міжнародне енергетичне агентство проведе екстрену нараду для боротьби зі стрімким зростанням цін на нафту Міжнародне енергетичне агентство проведе екстрену нараду для боротьби зі стрімким зростанням цін на нафту
Нафта подешевшала через плани США з використання резервів на тлі війни рф проти України.
Loading...
Load next