Мінфін підписав з ПРООН меморандум про розширення співпраці

Мінфін підписав з ПРООН меморандум про розширення співпраці

Міністр фінансів Сергій Марченко та постійний представник Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні Яко Сільє підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо посилення та розширення співпраці.

Про це повдіомляє пресслужба Мінфіну.

Угода передбачає, зокрема, співпрацю сторін у таких напрямах, як удосконалення державного фінансового управління при реалізації проєктів з відновлення критичної та соціальної інфраструктури; покращення функціональних можливостей Мінфіну у сфері критично важливих комунікацій та кібербезпеки.

Також ПРООН сприятиме розширенню міжнародного співробітництва; розвитку національної системи фінансування Цілей сталого розвитку (ЦСР); підтримуватиме реформи у сфері державного управління.

Ще одним напрямком співпраці визначено забезпечення фінансування для енергосервісних компаній з метою модернізації інфраструктури систем життєзабезпечення об'єктів державної та комунальної власності.

Переконаний, що досвід ПРООН та активна робота в рамках підписаного Меморандуму створить підґрунтя для подальшого забезпечення економічного відновлення, посилення внутрішньої спроможності та стабільності в умовах повномасштабного вторгнення, - заявив Марченко.

Сільє зазначив, що Меморандум зміцнить партнерство між ПРООН та Міністерством фінансів, наголошуючи на спільній відданості досягненню стійких результатів відновлення.

Нагадаємо, На кордоні з Румунією на берег річки винесло тіло українця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мінфіні розповіли, скільки мільярдів витратили на боротьбу з Covid-19 (інфографіка) У Мінфіні розповіли, скільки мільярдів витратили на боротьбу з Covid-19 (інфографіка)
Найбільше коштів було спрямовано на оплату послуг з екстреної та стаціонарної медичної допомоги.
Мінфін: У 2022 році майже 7 млрд грн спрямовано на розвиток інклюзивної освіти Мінфін: У 2022 році майже 7 млрд грн спрямовано на розвиток інклюзивної освіти
З бюджету виділять 5 млрд грн на педагогічний супровід близько 33 тис. дітей з особливими освітніми потребами.
Державний борг України зменшився на 40 мільярдів Державний борг України зменшився на 40 мільярдів
Державний борг станом на кінець вересня склав 2 168,82 млрд грн, з яких 45,5% складає державний внутрішній борг (ОВДП), а 54,5% - державний зовнішній борг.
Loading...
Load next