На Галицькій митниці правоохоронці викрили наркокур’єра

На Галицькій митниці правоохоронці викрили наркокур’єра
Контрабанду психотропів, а саме амфетаміну та екстазі попередили силовики.

Контрабанду психотропів, а саме амфетаміну та екстазі попередили силовики.

 Про це повідомляє прес-центр СБУ: "На Галицькій митниці співробітники Служби безпеки України викрили наркокур’єра, який намагався вивезти до Європи партію амфетаміну та екстазі".

За даними слідства, зловмисник причетний до одного з міжрегіональних наркоугруповань і спеціалізується на доставляння «товару» закордонним клієнтам.

Його затримали у пункті пропуску «Шегині - Медика» під час переходу кордону.

На собі наркокур'єр намагався пронести майже півтора кілограма наркотиків.

Порушнику вже повідомили про підозру. Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, які причетні до протиправної діяльності.

Нагадаємо, що на кордоні з Польщею виявили контрабанду на декілька мільйонів. Через пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» з сусідньої держави на адресу благодійної організації з Херсону вантажівкою перевозили майже 18 тонн вживаного взуття під виглядом гуманітарної допомоги.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next