На хабарі затримали посадовця «Львівоблавтодору»

На хабарі затримали посадовця «Львівоблавтодору»
Про це повідомила поліція Львівської області на своїй сторінці у Фейсбук."Зловмисника, директора однієї з філій Державного підприємства «Львівський облавтодор», викрили слідчі відділу розслідування

Про це повідомила поліція Львівської області на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зловмисника, директора однієї з філій Державного підприємства «Львівський облавтодор», викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини за матеріалами співробітників Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області", - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці викрили керівника однієї з філій структури під час отримання 17 тисяч гривень.

За таку суму посадовець мав надати громадянинові Пакистану в оренду вантажні автомобілі та екскаватор, а також сприяти укладенню відповідної угоди

Гроші здирнику передавали у кафе, в цей момент його і затримали слідчі.

Прокурори готують підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу і відсторонення від посади.

Окрім цього, чоловіку передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Львівщині викрили керівника підрозділу Держприкордонслужби на хабарі. Хабарництво на рубежі.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львівські поліцейські викрили масштабне підпільне виробництво сигарет
Використовуючи логотипи відомих виробників, зловмисники реалізовували продукцію через мережі магазинів на Львівщині та Волині. Адже мешканці саме цих областей організували незаконний бізнес.
Loading...
Load next