Поліція завершила розслідування вбивства двох підлітків із Золочева

Поліція завершила розслідування вбивства двох підлітків із Золочева
Правоохоронні органи вже передали матеріали справи на розгляд суду.

Правоохоронні органи вже передали матеріали справи на розгляд суду. У разі доведенні вини, двом повнолітнім загрожує довічне позбавлення волі, а неповнолітньому — 15 років.

30 липня, у четвер обвинувальний акт скерували до Золочівського районного суду. Про це повідомила прокуратура Львівщини.

У вбивстві підозрюються троє хлопців: 18- та 19-річний мешканці села Грабово Золочівського району та 17-річний львів’янин.

До речі, зараз вони перебувають у СІЗО.

У пресслужбі Нацполіції Львівщини зазначили: «Зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці Бродівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали».

Як стало відомо згодом, що зловмисники причетні до збуту наркотиків. Їхні дії кваліфіковано за ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), ч.2 ст.306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів), ч. 2 ст.307 (збут наркотичних засобів) та п.п.1, 9, 12 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

Варто додати, що 17 березня оголосили у розшук 15-річну Анастасію Гетьман і 17-річного Юрія Дацківа із Золочева, що на Львівщині. До пошуків залучили працівників Золочівського відділу поліції, кінологів, співробітників оперативних та слідчих підрозділів поліції Львівщини та небайдужих. 

А 31 березня у Золочівському районі за збут наркотиків затримали двох місцевих хлопців. Під час допиту вони зізналися, що бітами вбили пару, яка були у розшуку, а їхні тіла спалили та закопали у лісі.

У процесі розслідування з'ясувалося, що з ними був ще й третій співучасник, а саме 17-річного львів'янина.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловіка, який зарізав колишню дружину, посадили за ґрати на 12 років. Чоловік, який зарізав ексобранницю у серпні 2018 року в Бориславі у Львівській області.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next