У Львові два автомобілі на смерть збили жінку

У Львові два автомобілі на смерть збили жінку
Сьогодні, 5 серпня, сталась смертельна ДТП на одній львівських вулиць, а саме на Замарстинівській, 82. Свідки стверджують, що збили жінку, яка переходила проїжджу частину.

Сьогодні, 5 серпня, сталась смертельна ДТП на одній львівських вулиць, а саме на Замарстинівській, 82.

Свідки стверджують, що збили жінку, яка переходила проїжджу частину.

Автівок було дві: спочатку - MERCEDES Sprinter, яким керував 57-річний житель Львова, а потім жертва ДТП відбилась на авто марки Nissan, за кермом якого перебував 49-річний іноземець.

Разом із тим, у пресслужбі ЛМР кажуть, що саме другий автомобіль не надав перевагу пішоходу і збив жінку.

Вона померла на місці пригоди. Рух вулицею Замарстинівська перекрили для проїзду: трамваї, що тут курсують, стояли. Додамо, що трамваї №9 тимчасово курсуватимуть за зміненим маршрутом – вул. Миколайчука-Вокзал та у зворотному напрямку.

"Хочу зауважити цікавий факт того, що паркомісця авто облаштовані в притул до пішохідного переходу- чим зменшує огляд пішохідного, що ймовірно стало причиною нещасного випадку - смерть жінки, тому цікаве питаня: хто ж з проектантів враховуючи те що вулиця Замарстинівська зроблена минулого року допустив такий проект і хто прийняв цю вулицю в експлуатацію з таким, як на мене явним порушеням", - написав на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Зінкевич.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що нетверезий скутерист скоїв ДТП у Львові. На вулиці Пасічній водії автомобілів помітили дивне маневрування скутериста, який проїхав на повороті на червоне світло, а потім на Тракті Глинянському зіткнувся з мікроавтобусом «Volkswagen».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next