На Жидачівщині через спалювання сухостою згоріла пшениця

На Жидачівщині через спалювання сухостою згоріла пшениця
У селі Букавина пожежа знищила пшеницю на площі 800 кв.м.Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.Вчора, 3 серпня, о 14:15 годині у селі Букавина

У селі Букавина пожежа знищила пшеницю на площі 800 кв.м.

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 3 серпня, о 14:15 годині у селі Букавина Жидачівського району, що на Львівщині, виникло полум'я на відкритій території.

"До місця події було негайно направлено пожежно-рятувальне відділення 46-го державного пожежно-рятувального поста м.Ходорів", - зазначається у повідомленні.

О 14:44 год пожежу локалізували та о 14:54 год повністю ліквідували. Вогнем було знищено стерню на площі 200 кв.м та пшеницю на площі 800 кв.м. До ліквідації займання залучили 3 рятувальників та 1 одиниця спецтехніки.

У головному управлінні ДСНС України у Львівській області нагадують про заборону випалювання сухої трави, адже такі пожежі є небезпечними для довкілля. Окрім цього, полум'я на відкритій території шкодять навколишньому середовищу.

Суха вітряна погода є сприятливим фактором для швидкого розповсюдження вогню на великі відстані з подальшою небезпекою для поруч розташованих будівель та їх мешканців.

Додамо, що у квітні 2020 року Верховна Рада посилила відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави.

https://www.youtube.com/watch?v=htSJ3l2-Vmw

Нагадаємо, що у Львові горіли два гаражі. 3 серпня, у понеділок, пожежники ліквідували пожежу у двох будівлях міста. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео) Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next