У центрі Львова жінка збила пішохода на зупинці

У центрі Львова жінка збила пішохода на зупинці
Інцидент стався у Львові на Галицькій площі.У зупинку громадського транспорту влетів легковий автомобіль. За кермом "Ford Fiesta" була жінка. Водійка наїхала на пішохода, яка йшла тротуаром.

Інцидент стався у Львові на Галицькій площі.

У зупинку громадського транспорту влетів легковий автомобіль. За кермом "Ford Fiesta" була жінка. Водійка наїхала на пішохода, яка йшла тротуаром.

З такими травмами, як забої нижніх кінцівок, постраждалу відправили до лікарні швидкої допомоги.

Окрім цього, відео інциденту опублікувала патрульна поліція. Там чітко видно, як збили потерпілу, вона впала, і на неї наїхали повторно.

Керівник пресслужби патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій прокоментувала публікацію: "Львів. Зупинка перед пам'ятником Королю Данилу сьогодні. Це жах. Я за 5 років в поліції так і не перестала дивуватися. Не навчилися їздити? Не сідайте за кермо! Швидкого одужання!"

Як стало відомо, 57-річна постраждала приїхала до Львова з Червонограда, а водійка – 65-річна львів'янка. Зазначимо, вона не перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Як пояснила винуватиця аварії, її машина була технічно несправна. 

На цей момент, водійку і постраждалу відпустили додому. Патрульні передали справу слідчим до управління Нацполіції Львова.

Нагадаємо, що внаслідок ДТП неподалік села Пасіки Зубрицькі травмувалося 8 осіб. Потрійна аварія сталась 11 серпня близько 19.30 на автодорозі «Київ-Чоп».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next