У Шевченківському районі Львова виявили двох чоловіків з наркотиками

У Шевченківському районі Львова виявили двох чоловіків з наркотиками
Як повідомляють поліцейські, молодики намагалися уникнути зустрічі з правоохоронцями, однак це лише привернуло їх увагу.

Як повідомляють поліцейські, молодики намагалися уникнути зустрічі з правоохоронцями, однак це лише привернуло їх увагу. Тож хлопців вирішили обшукати.

І під час огляду у них виявили 25 згортків з речовиною схожою на «амфетамін», понад десяток пакетиків з ймовірно «канабісом» та психотропом «ПВП».

Також один зі зловмисників мав з собою ключ від камери зберігання, у якій поліцейські знайшли ще кілька згортків зі згаданими наркотиками й психотропами, а також електронні ваги. Все це вилучили та скерували на експертизу.

Відкрито за фактами кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін до двох років, або арешт на термін до 6 місяців, або обмеження волі на термін до 5 років.

А порушників, якими виявилися 20 та 21-річні мешканці Житомирської області, доставили у відділок.

Зараз цією справою займаються слідчі.

Нагадаємо, що львівська волонтерка відкриє соціальне кафе. Будівлю на вулиці Чупринки передали у власність її благодійного фонду.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next