Патрульні у Львові затримали імовірного «кур’єра» наркодилера

Патрульні у Львові затримали імовірного «кур’єра» наркодилера
Екіпаж поліції помітив на вулиці Агрусовій компанію з трьох осіб вчора, близько 22:00.Два хлопці і дівчина, вгледівши, що службове авто пришвидшило рух, почали йти скоріше й озиратися.

Екіпаж поліції помітив на вулиці Агрусовій компанію з трьох осіб вчора, близько 22:00.

Два хлопці і дівчина, вгледівши, що службове авто пришвидшило рух, почали йти скоріше й озиратися. І це викликало підозру.

Відтак копи їх зупинили. Під час поверхневої перевірки, один із затриманих кинувся втікати у невідомому напрямку, дорогою викинув свій телефон та закинув на дах будинку пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження, порожні поліетиленові пакетики, вагу та ізоляційну стрічку.

Такі предмети використовують, зокрема, «закладчики» для того, аби розповсюджувати наркотичні речовини.

Разом з понятими, слідчими та експертами виявили 4 місця, де вже були закладки з речовиною схожою на марихуану. Усе вилучили на експертизу.

"Мешканцю Львівщини загрожує відповідальність за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років", - зазначають у патрульній поліції Львівської області.

Зазначимо, що ці троє осіб уже притягалися до відповідальності за зберігання психотропів.

Нагадаємо, що у жителя Нового Роздолу поліцейські вилучили наркотики та патрони. Під час санкціонованого обшуку у помешканні 32-річного чоловіка правоохоронці виявили поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною рослинного походження зі специфічним запахом, схожою на коноплю.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next