У Львові хлопці пошкодили агітаційний намет

У Львові хлопці пошкодили агітаційний намет
Про це повідомила поліція Львівської області.На чотирьох львів'ян віком від 16 до 18 років правоохоронні органи склали протоколи за дрібне хуліганство.У Шевченківський відділ поліції надійшло повідо

Про це повідомила поліція Львівської області.

На чотирьох львів'ян віком від 16 до 18 років правоохоронні органи склали протоколи за дрібне хуліганство.

У Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Миколайчука-Мазепи зловмисники пошкодили агітаційний намет однієї з партій, яка бере участь у місцевих виборах.

Поліцейські склали на юнаків адміністративні протокли за ст.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Хлопцям передбачається покарання, а саме штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Нагадаємо, що СБУ викрила депутата однієї з сільських рад у Львівській області за незаконним відчуженням земель Міноборони. За даними відомства, депутат-член земельної комісії вступив у змову зі службовими особами квартирно-експлуатаційного відділу Міноборони.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next