У Львові банда рекетирів викрала людину та вимагала викуп

У Львові банда рекетирів викрала людину та вимагала викуп
За інформацією прокуратури, організатор, який перебуває в одній з виправних колоній міста, координував діяльність групи, які свого часу відбували покарання у тій же колонії за майнові та пов’язані з

За інформацією прокуратури, організатор, який перебуває в одній з виправних колоній міста, координував діяльність групи, які свого часу відбували покарання у тій же колонії за майнові та пов’язані з наркотиками злочини.

Вони вимагали гроші наступним чином: спершу частина учасників втягували особу у злочинну діяльність, а потім інші представлялися працівниками поліції та вимагали у жертви кошти.

Цього разу зловмисники намагалися схилити до придбання та розповсюдження наркотиків жителя Рівненщини: двоє представилися продавцями, а решта – поліцейськими. Під час зустрічі з потерпілим біля одного з ТРЦ у Львові, вони силою посадили чоловіка в авто.

Дорогою нападники вимагали 10 тис. доларів США, натомість обіцяли допомогти потерпілому уникнути кримінальної відповідальності за придбання наркотиків.

Відтак, чоловік попросив свою дружину перерахувати на їхній рахунок частину коштів – 25 тис. грн, частину з яких надалі фігуранти зняли в одному із банкоматів.

Наразі чотирьох підозрюваних взяли під варту.

Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що львівські прикордонники затримали поляка на краденому BMW.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next