Львівська область перейшла у червону карантинну зону

Львівська область перейшла у червону карантинну зону
Ситуація з поширенням COVID-19 на території України погіршується, а у Львівській область вже декілька тижнів захворюваність на коронавірус лише зростає.

Ситуація з поширенням COVID-19 на території України погіршується, а у Львівській область вже декілька тижнів захворюваність на коронавірус лише зростає. За оновленими показниками на Львівщині діятиме «червона зона», внаслідок стрімкого поширення коронавірусної інфекції. Заходи цієї зони повинні набрати чинності  протягом 48 годин.

Сьогоднішні оновлені дані були оприлюднені на сайті Міністерства охорони здоров’я.

Нагадаємо, у «червоній» зоні діятимуть жорсткі обмеження, як під час січневого локдауну: буде заборонено працювати закладам харчування, розважальним закладам, ТРЦ, кінотеатрам, театрам, закладам освіти (крім дитячих садочків і перших класів у школах), спортзалам, ринкам. Однак будуть працювати банки, аптеки, заправки, ветеринарні магазини, усі продовольчі магазини.

Нагадаємо, що у Львові не виявили ускладнень після щеплення медиків.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинули 243 дитини Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинули 243 дитини
Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.
Loading...
Load next