В Україні викрили школярку, яка керувала суїцидальною групою у мережі

В Україні викрили школярку, яка керувала суїцидальною групою у мережі
У Запорізькій області правоохоронці викрили ученицю 11 класу, яка була куратором суїцидальної групи у соціальній мережі.

Дівчина навчалась у одній з районних шкіл Запорізької області та створила в месcенджері "групу смерті", що є аналогом групи "cиній кит". Зокрема у суїцидальній групі було 28 учасників. Про викриття неповнолітнього-куратора "групи смерті" повідомила пресслужба Офісу Президента.

Одинадцятикласниця надсилала учасникам групи смс-завдання з нестандартного виходу зі складних життєвих ситуацій та підбурювала їх завдавати собі тілесні ушкодження або вчиняти самогубство найрізноманітнішими способами.

"Під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання неповнолітньої вилучено мобільний телефон, у якому, поряд з іншою інформацією, містяться фотозображення посмертних записок із рукописними текстами учасників групи", - зазначається у повідомленні.

За фактом злочину триває досудове розслідування. Імені дівчини яка була куратором запорізької "групи смерті" наразі не розголошують.

Читайте також
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next