Бойовики обстріляли мирних жителів на Донеччині (фото)

Бойовики обстріляли мирних жителів на Донеччині (фото)
Окупанти на Донбасі вчергове обстріляли населений пункт – з боку окупованої Горлівки дві ракети прилетіли у двір мешканки селища Дружба на околиці Торецька.

Два снаряди влучили в приватну оселю, і тільки дивом ніхто не постраждав.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК. За їх словами, найманці РФ вдаються до регулярних обстрілів позицій українських військових.

Також окупанти вдаються до обстрілів населених пунктів. Черговий такий випадок мав місце 22 квітня о 22.40, коли у двір громадянки Ольги Старовойтової в селищі Дружба, що на околиці Торецька прилетіли зі сторони Горлівки дві ракети від протитанкового комплексу окупантів.

Про факт порушення поінформовано СММ ОБСЄ.

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто з мешканців не постраждав. Зазнали руйнувань господарські будівлі, в яких були пошкоджені огорожа та вікна будинку.

За фактом обстрілу органом досудового розслідування зареєстровано кримінальне провадження.

- Українська сторона СЦКК інформує, що після перекидання до кордонів України значної кількості озброєння і військової техніки РФ, зросла інтенсивність та різноманіття озброєння, яке застосовують збройні формування РФ в ОРДЛО для дестабілізації обстановки в регіоні, а дії збройних формувань носять все більш нахабний характер, - наголошують у відомстві.

 

 

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі
Сьогодні, 18 квітня, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув боєць ЗСУ Давід Шартава (David Shartava).
Loading...
Load next