На Волині через вантажівку у ДТП загинув батько із двома дітьми (фото)

На Волині через вантажівку у ДТП загинув батько із двома дітьми (фото)
Жахжива аварія трапилась у суботу, 24 квітня, близько 19 години, неподалік селища Луків Ковельського району на Волині, але стало відомо про неї лише сьогодні.

58-річний мешканець Київської області, водій вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros, ймовірно, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем Citroen С5.

Внаслідок зіткнення 43-річний водій легковика та двоє його неповнолітніх дітей, 4-річний та 12-річна пасажири, загинули на місці аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. 

Водія вантажівки затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру. Досудове слідство триває.

Читайте також
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
Loading...
Load next