Необхідна ампутація: на Харківщині 14-річному хлопцю внаслідок вибуху Power Bank відірвало два пальці

Необхідна ампутація: на Харківщині 14-річному хлопцю внаслідок вибуху Power Bank відірвало два пальці
Внаслідок вибуху портативного зарядного пристрою, так званого павербенку 14-річному хлопцю з Харківщини відірвало два пальці на лівій руці.

Трагедія трапилась 2 травня по обіді, згодом неповнолітнього хлопця з травматичною ампутацією 1-2 пальців лівої руки було  доставлено до медичного закладу. Вибух трапився, коли хлопець взяв у руки Power Bank, від якого у той момент заряджався телефон.

Повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

"Поліцейські встановили, що 14-річний юнак знаходився за місцем мешкання без батьків та у нього в руці вибухнув портативний зарядний пристрій", - йдеться у повідомленні харківської поліції.

Зокрема за інформацією ТСН, спершу правоохоронцями розглядалась версія з вибухом петарди, однак після допиту батьків травмованого хлопця з'ясувалось, що вибухнув саме зарядний пристрій.

"Ампутація двох пальців та рвана рана лівої кисті. Стан середньої тяжкості. Пояснив, що вдома був один. Грався і в результаті вибуху травмувався", - розповіла директор Харківського центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта. 

Зазначимо, що окрім відірваних пальців, підліток отримав опіки обличчя, контузію, та рвану рану лівої кисті. У відомстві також уточнили, що інцидент стався в Київському районі Харкова.

Читайте також
На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.
Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі
Учора, бойовики підірвали автомобіль українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один із наших воїнів та ще троє було поранено. Загиблого звали Роман Гуляк - йому було лише 30 років й він був старшим сержантом ЗСУ.
Найстрашніша аварія сучасності: 35 річниця Чорнобильської катастрофи Найстрашніша аварія сучасності: 35 річниця Чорнобильської катастрофи
В ніч на 26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася найбільша техногенно-екологічна катастрофа ХХ століття.
Loading...
Load next