На Вінничині п‘яний патрульний влаштував смертельну ДТП

На Вінничині п‘яний патрульний влаштував смертельну ДТП
За результатами медичного освідування встановили, що патрульний перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали на місці ДТП.

П’яний поліцейський, який працює у патрульній поліції Київської області, скоїв смертельну ДТП на Вінничині. Внаслідок аварії загинула 28-річна пасажирка, яка перебувала у авто, яким керував патрульний, повідомляє пресслужба ДБР.

За попередньою інформацією, поліцейський за кермом легкового авто не впорався із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини у кювет та врізався у дерево, - йдеться у повідомленні.


Зокрема, одного чоловіка, який перебував у машині під час аварії, госпіталізували медики швидкої. Інші два пасажири отримали незначні травми та не потребували допомоги лікарів.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Читайте також
"Я - не товар, а людина": на QR-кодах з плакатів "антиваксів" вбудований сайт "Єдиної Росії" (фото) "Я - не товар, а людина": на QR-кодах з плакатів "антиваксів" вбудований сайт "Єдиної Росії" (фото)
Зісканувавши QR-код з плакатів активакцинаторів - ви потрапите на сайт партії "Єдина Росія".
Вбивають російських дезертирів: як насправді воюють кадирівці в Україні (відео) Вбивають російських дезертирів: як насправді воюють кадирівці в Україні (відео)
Нова перехоплена розмова кадирівця з дружиною проливає світло на "непереможних і грізних" чеченців.
Loading...
Load next