Доба на Донбасі: бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових

Доба на Донбасі: бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових
Станом на 7 ранку 19 червня у зоні бойових дій не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків.

Російські окупанти на східних окупованих територіях, протягом 18 червня, тричі порушили режим припинення вогню, цим самим порушуючи "режим тиші". Про це йдеться у ранковому зведенні штабу Операції об'єднаних сил.

Українським військовим вдалось зафіксувала обстріли зручних протитанкових гранатометів позицій Збройних сил неподалік Золотого, мінометів 82-го калібру – біля Новоселівки, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів – неподалік Луганського.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає, - повідомили у штабі ООС.

Зокрема, українські захисники продовжують контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються домовленостей, які були досягнуті 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи. Однак, тим часом російська сторона продовжує їх ігнорувати.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та порушення "режиму тиші" було повідомлено представників ОБСЄ.

Читайте також
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next