В Ужгороді на території ромського табору трапилась масштабна пожежа (відео)

В Ужгороді на території ромського табору трапилась масштабна пожежа (відео)
За однією з версій, вогонь у ромському таборі спалахнув після того, як один із місцевих мешканців підпалив будинок. Внаслідок цього без даху над головою залишилося 15 людей.

Учора ввечері, 18 червня, в Ужгороді трапилась масштабна пожежа на території ромського табору поблизу тубдиспансеру в мікрорайоні "Шахта".

Очільник громадської організації Об'єднання ромів Ужгорода Мирослав Горват повідомив "Суспільному", що травмованих і загиблих внаслідок пожежі немає. Вогонь у всіх будинках вже погасили.

Знищено вогнем будівлю барачного типу, в якій мешкало 5 сімей. Загалом гасінням займалися 3 пожежні машини, 2 тим часом підвозили воду, оскільки на території поселення проблеми з водою, - повідомив речник Управління ДСНС Федір Філіп.

Зокрема, представник ромської громади в Ужгороді Віктор Човка заявив, що в результаті пожежі згоріло близько семи маленьких будинків. На місці працювали кілька бригад пожежників, які повністю ліквідували пожежу о 3:20.

 

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави
На Закарпатті через спалювання сухостою вже постраждало троє людей, повідомили місцеві рятувальники.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Loading...
Load next