Хлопчика Олексія, який загубився біля Говерли - знайшли (відео)

Хлопчика Олексія, який загубився біля Говерли - знайшли (відео)
На Говерлу під час підйому зеленим маршрутом 6-річний хлопчик пішов у супроводі трьох дорослих, серед яких була бабуся і тітка дитини. Олексій піднімався в супроводі родичів, проте через велику кількість людей хлопчик раптово зник з поля зору.

Рятувальники знайшли живим злопчика Олексія Стефанціва, який заблукав учора, 14 серпня, біля підніжжя гори Говерли. 

О 19:27 групою волонтерів на маршруті в сторону гори Кукул знайдено хлопчика (2015 р.н.) в задовільному стані, який заблукав 14 серпня на горі Говерла поблизу смт Ворохта, - повідомили у пресслужбі ДСНС.

Надзвичайники також повідомили, що хлопчика знайшли на горі Велика Космецтка. Наразі дитину спускають з гори, аби вона зустрілась із своїми батьками, які з нетерпінням чекають зустрічі із сином.

Всього до пошукових робіт було залучено 245 осіб, 25 од. техніки, 7 собак та квадрокоптер.

Нагадаємо, що зникнення дитини трапилось близько 19:05, однак за іншою інформацією дитина зникла ще о 15:00, оскільки до поліції зателефонувала туристка та зазначила, що схожий за описом хлопчик напередодні близько 16:00 пробігав повз неї без супроводу дорослих. Зокрема, повідомлення до поліції про зникнення дитини нaдійшло близько 22:50 від його родичів.

Читайте також
Флакон з "минулого": у США працівник лабораторії знайшов «натуральну віспу» Флакон з "минулого": у США працівник лабораторії знайшов «натуральну віспу»
Лабораторію Філадельфії ненадовго закрили після того, як працівник знайшов у морозилці флакони від віспи.
Loading...
Load next