У Харкові обірвався ліфт: люди встигли вийти за кілька секунд до падіння (відео)

У Харкові обірвався ліфт: люди встигли вийти за кілька секунд до падіння (відео)
У харківській багатоповерхівці поїздка на ліфті ледь не закінчилася трагедією. Дитяча коляска полетіла разом із ліфтом.

В одній багатоповерхівці Харкова з 6-го поверху обірвався ліфт. На щастя, його пасажирам вдалося врятуватися, вийшовши за декілька секунд з кабіни.

Про це повідомляє видання "Сьогодні". 

Неприємний інцидент, який міг би закінчитися справжньою трагедією, трапився 17 серпня у Харкові на вулиці Гвардійців-Широнінців, 43.

Люди вийшли з ліфта разом з немовлям на руках. Усередині залишилася коляска дитини, від удару вона аж перекинулася.

Ось так може бути з коляскою, розумієте? Ми просто вчасно вийшли, напевно, цим врятували життя дитини. Перевернулося все! – сказала очевидиця.

Зазначимо, якщо ліфт падає, потрібно натиснути кнопку "Стоп" і намагатися знайти безпечне положення. Краще лягти на підлогу, максимально захистити обличчя і голову від можливих уламків. Якщо є м'які предмети – сумка, тепла куртка, ними можна захистити голову.

Читайте також
Масове отруєння в Харкові: кількість потерпілих сягнула понад пів сотні Масове отруєння в Харкові: кількість потерпілих сягнула понад пів сотні
Через масове отруєння власникам харківських закладів, де ймовірно й отруїлись містяни, загрожує до трьох років в'язниці. Кількість потерпілих лише зростає.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next