У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)

У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.

Вчора, 3 вересня, в Києві на Троєщині чоловік погрожував влаштувати вибух у багатоповерховому житловому будинку.

Про це повідомляє видання Obozrevatel.

На місце події виїхали спецпризначенці КОРД, фахівці вибухотехнічної служби, патрульна поліція та бригади швидкої допомоги. 

Була підозра на те, що чоловік має гранату, та в результаті ця інформація не отримала підтвердження.

Видання також повідомляє, що надзвичайна ситуація сталася на вулиці Бальзака, 26-А. Стверджується, що у чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння, а погрожувати він почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.

Зазначено, що надалі усі подробиці надзвичайної події будуть встановлювати слідчі.

 

Читайте також
У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео) У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next