Лідер Талібану вперше з'явився на публіці

Лідер Талібану вперше з'явився на публіці
Верховний лідер руху Талібан Хібатулла Ахундзаде вперше з'явився на публіці з того часу, як 2016 року він узяв під свій контроль угруповання.

Верховний лідер Талібану Хібатулла Ахундзаде вперше з'явився на публіці після того, як взяв під контроль угруповання, - заявили сьогодні посадовці Талібану.

Це його перша публічна поява в Афганістані. Відсутність Ахундзаде у публічній сфері викликала спекуляції щодо його ролі в новому уряді Талібану, сформованому в середині серпня, ходили чутки про його смерть. Видання Deutsche Welle припускає, що його поява на публіці може мати на меті спростування чуток про його смерть. 

Фото: picture alliance / Sayed Khodaiberdi Sadat, АА

Ахундзаде очолює Талібан з того часу, як його попередник Ахтар Мансур був вбитий внаслідок удару американського безпілотника у 2016 році. Він є найвищим авторитетом у всіх політичних, релігійних та військових справах угрупування.

Анастасія Фаль -pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі знайшли мертвим родича покійних братів Павлових У Кривому Розі знайшли мертвим родича покійних братів Павлових
Цивільна дружина Бориса Павлова повідомила поліції, що виявила свого чоловіка, Бориса Павлова, повішеним у власному будинку. Це вже третя смерть у родині Павлових за останній час.
Loading...
Load next