Подвійна ДТП: у Києві чоловік в'їхав у машини, які зіштовхнулися перед цим

Подвійна ДТП: у Києві чоловік в'їхав у машини, які зіштовхнулися перед цим
У результаті зіткнення, травми отримали водій Renault та патрульний, якого від удару затисло між службовим Mitsubishi та BMW.

Водій з ознаками сп‘яніння наїхав на патрульного і ще одного чоловіка після чого втік — поліцейські оперативно затримали втікача. Про це повідомила Патрульна поліція Києва.

Деталі подвійної ДТП:

  • Учора ввечері, 8 листопада, екіпаж патрульних отримав виклик про ДТП на бульварі Академіка Вернадського.
  • Під час оформлення автопригоди за участю авто Renault та BMW в автомобілі на повному ходу в'їхав авто Hyundai.
  • У результаті зіткнення, травми отримали водій Renault та патрульний, якого від удару затисло між службовим Mitsubishi та BMW.
  • Поки усі присутні надавали допомогу постраждалим, водій Hyundai швидко вийшов зі свого авто та покинув місце події у невідомому напрямку.
  • Поліцейські негайно розпочали пошук втікача та вже за кілька хвилин з'ясували місце його проживання та затримали біля під'їзду будинку.

За словами інспекторів, у втікача виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте пройти огляд громадянин відмовився.

Охоронці порядку склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Обставини події встановлює слідчо-оперативна група.

Поліцейського та чоловіка з травмами ушпиталили медики, загрози їхньому життю немає. У патрульного перелом ноги та забої.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували
Дорожньо-транспортна пригода відбулась на автодорозі Одеса — Мелітополь — Новоазовськ.
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
Загинуло немовля і троє травмованих: жахлива аварія на Прикарпатті (фото) Загинуло немовля і троє травмованих: жахлива аварія на Прикарпатті (фото)
Внаслідок аварії загинуло п`ятимісячне немовля з автомобіля, а також постраждали водій і двоє пасажирів – жінка і літній чоловік.
Loading...
Load next