Два потужні вибухи пролунали у Кабулі

Два потужні вибухи пролунали у Кабулі
В результаті інциденту щонайменше одна людина загинула і щонайменше шестеро поранено.

У Кабулі прогриміли два вибухи, у числі постраждалих є три жінки, за словами представників та жителів Талібану. Повідомляє Reuters.

Перший вибух автомобіля в Дашт-е-Барчі, населеному мусульманами районі західного Кабула, вбив цивільного та поранив шестеро, повідомив речник міністерства внутрішніх справ Карі Саїд Хості у Twitter.
Другий вибух стався в сусідньому районі Карте.

Схоже, другий вибух також спричинив жертви, але подробиць наразі немає, -  сказав Мохаммад Набі, житель Дашті-Барчі.

Відповідальність за вибухи не взяли жодні організації, але бойовики "Ісламської держави" взяли на себе кілька нападів на шиїтські об'єкти.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
Екстремальний вітер в Стамбулі: є загиблі та постраждалі (фото, відео) Екстремальний вітер в Стамбулі: є загиблі та постраждалі (фото, відео)
Найпотужніший ураган вже вбив щонайменше чотирьох людей, ще троє перебувають в критичному стані.
Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео) Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео)
МЗС, посольства та причетні відомства наразі докладають максимальних зусиль, аби вирішити питання вильоту літака з українцями найближчим часом.
Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео) Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео)
Життя багатьох американців поділилося на "до" та "після" з 11 вересня 2001 року. 20 років тому, того дня, в США відбулися теракти, які назавжди змінили життя мільйонів людей. В результаті загинуло майже 3000 осіб. Трагедія змінила багато процесів у світі та призвела до глобальних змін у світовій політиці та сфері безпеки.
Loading...
Load next