В Черкаській області мисливець підстрелив свого колегу

В Черкаській області мисливець підстрелив свого колегу
У Чигирині мисливець поранив чоловіка. Поліція відкрила кримінальне провадження.

На Черкащині 43-річний мисливець отримав поранення під час полювання. Подія сталася 20 листопада в межах села Іванівка Чигиринської ОТГ. Про це повідомила Національна поліція Черкаської області.

Пораненого у живіт чоловіка доставили до Чигиринської центральної районної лікарні, де негайно прооперували. Наразі життю жителя Руської Поляни нічого не загрожує.

На місці події правоохоронці провели необхідні заходи, встановили групу мисливців із 17 чоловіків. Зареєстровану зброю у мисливця, який здійснив постріл із необережності, вилучили. Призначені відповідні експертні дослідження.

Кримінальне провадження слідчі Черкаського районного управління поліції відкрили за ч. 1 ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Покарання за таке — до двох років позбавлення волі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео) В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео)
ЗМІ повідомляють про можливий теракт.
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
На Харківщині браконьєри виловили рибу на суму майже 1,5 млн гривень (фото) На Харківщині браконьєри виловили рибу на суму майже 1,5 млн гривень (фото)
Усього зловмисники незаконно виловили 1649 рибин на суму 1426900 гривень. В ході обшуку вилучені 66 рибальських сіток та 180 раколовок.
Loading...
Load next